haringparty-brasserie-waalhaven

brasserie waalhaven zakelijk

let the party start!

Feesten & zaken doen

De zalen van Brasserie Waalhaven zijn ideaal voor het houden van vergaderingen, clubavonden en recepties en partijen maar ook voor private dining. De unieke ligging en de bijzondere sfeer die erbij hoort, vormen een prima uitgangspunt voor bijvoorbeeld thema-bijeenkomsten.

Op de begane grond zijn twee kleinere ruimtes ingericht, ideaal voor 12 tot 14 gasten. Alle moderne faciliteiten, zoals afgeschermde wifi, videopresentatie en conference call zijn beschikbaar. Het interieur van de ruimtes leent zich ook prima voor een besloten lunch of diner.

De etage van Brasserie Waalhaven heeft twee zalen die desgewenst samengevoegd kunnen worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren voor groepen van 20 tot 250 gasten. Mede dankzij de uitloop naar het ruime rooftop terrace met uitzicht over de startbaan van het vliegveld, is deze locatie heel bijzonder. Overigens is een partij met 500 gasten geen probleem. Dan wordt ook het terras ingericht.

De verschillende ruimten kunnen in dagdelen worden gereserveerd. Bel ons voor vragen, stuur een e-mail, of reserveer direct.

Trouwen

De grote zaal van Brasserie Waalhaven, boven in het pand, wordt met liefde omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie. Eéntje met een zeer tot de verbeelding sprekend thema, want het gezegde ‘love is in the air’ komt perfect tot zijn recht. Met view op de start- en landingsbaan geef je hier het startsein voor de mooiste dag uit je leven.

Het is niet meer nodig een officiële, door de gemeente aangewezen trouwlocatie te zijn. Je kunt trouwen waar je wilt, mits de locatie aan een aantal basis-voorwaarden voldoet, en dat doet de Brasserie. Geen ingewikkeld papierwerk; dat regelen wij voor je. De aankleding van de ruimte, suggesties voor indeling tot aan tips voor bands en acts, we nemen desgewenst alles uit handen.

Bel ons voor vragen, stuur een e-mail, of reserveer direct.