bw-slider-avond-2
bw-slider-vliegtuig-7
bw-slider-rose-terras-2
bw-slider-historie

Zalen

De zalen van Brasserie Waalhaven zijn ideaal voor het houden van een vergadering, clubavond, bruiloft, receptie of feest.

De unieke ligging en de bijzondere sfeer die bij ons restaurant hoort, vormen een prima uitgangspunt voor bijvoorbeeld thema-bijeenkomsten. De etage van Brasserie Waalhaven heeft twee zalen. De Koolhovenzaal is de grote zaal en de Panderzaal is de kleine zaal. Deze zalen kunnen desgewenst samengevoegd worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren voor groepen van 20 tot 250 gasten. Mede dankzij de uitloop naar het ruime rooftop terrace met uitzicht over de startbaan van het vliegveld, is deze locatie heel bijzonder. Overigens is een partij met 500 gasten geen probleem. Dan wordt ook het terras ingericht.

Beneden vindt u de kleinere zalen, De Scheldezaal en Van Berkelzaal, ideaal voor 12 tot 14 gasten.  Het interieur van de ruimtes leent zich uitstekend voor een vergadering in kleine setting of besloten lunch of diner.

BW Rest Zakelijk-1
icon-example

Zakelijk

Ook zakelijk gezien kunt u goed bij ons terecht. Zo hebben wij verschillende zalen voor vergaderen en seminars en private dining. Alle moderne faciliteiten zoals afgeschermde wifi, videopresentatie en conference call zijn beschikbaar. En natuurlijk leent ons zonnige terras zich uitstekend voor een zakelijke lunch.

BW Rest Kids
icon-example

Kids

De achtergrond van het vliegveld en de landingsbaan spreekt kinderen tot de verbeelding. Kinderen kunnen met koptelefoons het vliegverkeer beluisteren en tegelijkertijd het vliegtuig zien landen of opstijgen. Hapjes en drankjes worden voor ze geserveerd en als klap op de vuurpijl is daar nog de perfecte speeltuin!

BW Rest Events
icon-example

Events

Met enige regelmaat organiseren wij leuke events in ons restaurant. Van Lazy Sundays tot Summer BBQ’s, van Kerst tot Pasen, er is altijd iets te beleven in de Brasserie. Hou onze Facebookpagina in de gaten , of schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de komende activiteiten.

BW Rest Parkeren-1
icon-example

Parkeren

Met maar liefst 120 vrije parkeerplaatsen staat u altijd dichtbij. De eerste twee uur parkeert u gratis! Komt u met de (elektrische) fiets, u bent welkom! Oplaadpunten voor elektrische fietsen dienen u van gemak. Overigens is de parkeerplaats gesloten buiten openingstijden van de Brasserie. Voor touringcars is er een speciale parkeergelegenheid.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook