bw-slider-avond-2
bw-slider-vliegtuig-7
bw-slider-rose-terras-2
bw-slider-historie

Restaurant

De ligging van ons restaurant direct aan de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport is natuurlijk absoluut uniek.

Met op de achtergrond landende en vertrekkende vliegtuigen geeft onze ligging een unieke sfeer voor alle denkbare bijeenkomsten in Brasserie Waalhaven. Denk bijvoorbeeld aan borrels, een receptie, bruiloft of ander feest. Een bezoek aan Brasserie Waalhaven is een leuk uitje voor groepen en voor het hele gezin!

Brasserie Waalhaven Zakenlunch
icon-example

Zakelijk

Ook zakelijk gezien kunt u goed bij ons terecht. Zo hebben wij verschillende zalen voor vergaderen en seminars en private dining. Alle moderne faciliteiten zoals afgeschermde wifi, videopresentatie en conference call zijn beschikbaar. En natuurlijk leent ons zonnige terras zich uitstekend voor een zakelijke lunch.

Brasserie Waalhaven Kinderen
icon-example

Kids

De achtergrond van het vliegveld en de landingsbaan spreekt kinderen tot de verbeelding. Kinderen kunnen met koptelefoons het vliegverkeer beluisteren en tegelijkertijd het vliegtuig zien landen of opstijgen. Hapjes en drankjes worden voor ze geserveerd en als klap op de vuurpijl is daar nog de perfecte speeltuin!

Brasserie Waalhaven Events
icon-example

Events

Met enige regelmaat organiseren wij leuke events in ons restaurant. Van Lazy Sundays tot Summer BBQ’s, van Kerst tot Pasen, er is altijd iets te beleven in de Brasserie. Hou onze Facebookpagina in de gaten , of schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de komende activiteiten.

Brasserie Waalhaven Gratis Parkeren
icon-example

Parkeren

Met maar liefst 120 vrije parkeerplaatsen staat u altijd dichtbij. De eerste twee uur parkeert u gratis! Komt u met de (elektrische) fiets, u bent welkom! Oplaadpunten voor elektrische fietsen dienen u van gemak. Overigens is de parkeerplaats gesloten buiten openingstijden van de Brasserie. Voor touringcars is er een speciale parkeergelegenheid.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook