diner, lunch, brasserie waalhaven, rotterdam the hague airport

lunchen dineren zaken doen

Eten en drinken

De ligging direct aan de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport is natuurlijk niet te evenaren. Met op de achtergrond landende en vertrekkende vliegtuigen geeft dit een unieke sfeer voor alle denkbare bijeenkomsten in Brasserie Waalhaven. Denk bijvoorbeeld aan:

Events

Van Lazy Sundays tot Summer BBQ’s, van Kerst tot Pasen, er is altijd iets te beleven in de Brasserie. Check onze evenementenkalender voor de komende activiteiten.

Borrels

De vrijdagmiddagborrel is nooit meer hetzelfde. Zeker de organisaties op de verschillende bedrijventerreinen in de buurt (Spaanse Polder, Noord-West) hebben er een unieke locatie bij voor een gezellige borrel met collega’s en klanten.

Receptie, bruiloft en jubileum

Niet alleen de ‘andere’ omgeving, maar ook de combinatie met zalen, terras en balkon maken een feestelijke bijeenkomst tot een onvergetelijke ervaring. Alle faciliteiten zijn voorhanden. Parkeren is geen probleem. Een kopje koffie met gebak, een zakelijke of informele lunch, a la carte dineren, private dining of een speciale barbecue voor uw gasten, het wordt met liefde voor u georganiseerd.

Productintroductie

Dankzij de enorme ruimte in en rond Brasserie Waalhaven zijn er talloze mogelijkheden voor productintroducties. Zeker de unieke achtergrond van vliegtuigen, reizen, of snelheid kan inspireren voor een mooie thema introductie.

Vergaderen

Verschillende zalen, variërend in omvang, uitgerust met de meest moderne faciliteiten worden op maat voor u ingericht. De centrale ligging, de ‘nieuwe’ omgeving en de parkeerplaatsen voor de deur maken Brasserie Waalhaven tot een bijzondere vergaderlocatie.

High Tea

Het fantastische terras met het unieke uitzicht is ook zeer geschikt voor een bijzondere high tea. Anders dan anders, maar altijd met een vleugje nostalgie.

Kinderfeestjes

De achtergrond van het vliegveld en de landingsbaan spreekt kinderen tot de verbeelding. Kinderen kunnen met koptelefoons het vliegverkeer beluisteren en tegelijkertijd het vliegtuig zien landen of opstijgen. Hapjes en drankjes worden voor ze geserveerd en als klap op de vuurpijl is daar nog de perfecte speeltuin!

Seniorenuitje

Senioren kennen Brasserie Waalhaven nog in de oorspronkelijke vorm en van de oorspronkelijke ligging. De nieuwe Brasserie Waalhaven is daarom ook een prachtig uitje grotere groepen en mindervaliden door de goede voorzieningen zoals een lift en hellingbaan. Door de opzet van Brasserie Waalhaven met ruime parkeermogelijkheden is de bereikbaarheid ideaal voor grotere groepen die per touringcar reizen.

Parkeren

Een bezoek aan Brasserie Waalhaven is een leuk uitje voor groepen en voor het hele gezin. Met maar liefst 120 vrije parkeerplaatsen, staat u altijd dichtbij. De eerste twee uur parkeert u gratis! Komt u met de (elektrische) fiets, u bent welkom! Oplaadpunten voor elektrische fietsen dienen u van gemak. Overigens is de parkeerplaats gesloten buiten openingstijden van de Brasserie. Voor touringcars is er een speciale parkeergelegenheid.