bw-slider-avond-2
bw-slider-vliegtuig-7
bw-slider-rose-terras-2
bw-slider-historie

Brasserie Waalhaven: een ware beleving!

Brasserie Waalhaven is  een gezellig familierestaurant met historische sfeer.

Ons restaurant is een replica van café-restaurant Waalhaven dat in jaren dertig op de toenmalige luchthaven in het havengebied Waalhaven stond. Die nostalgische sfeer in een eigentijds jasje ademt het pand anno nu!

 

Gelegen op een unieke locatie, met uitzicht op de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport, is Brasserie Waalhaven een bijzondere plek om te lunchen, dineren, vergaderen of een feest te organiseren. De stijgende en landende vliegtuigen kan je bijna aanraken!

 

De ruime parkeergelegenheid voor de deur en de goede bereikbaarheid vanaf de nabijgelegen snelwegen, maken van de brasserie een geliefde uitvalsbasis waar doorlopend (zaken)lunches en sfeervolle diners plaatsvinden. Het grote, zonnige terras en de aangrenzende speeltuin, maken een bezoek aan Brasserie Waalhaven gegarandeerd een gezellig uitje voor het hele gezin.

 

Brasserie Waalhaven: eten, drinken, vliegtuigen kijken!

 

BW Rest Zakelijk-1
icon-example

Zakelijk

Ook zakelijk gezien kunt u goed bij ons terecht. Zo hebben wij verschillende zalen voor vergaderen en seminars en private dining. Alle moderne faciliteiten zoals afgeschermde wifi, videopresentatie en conference call zijn beschikbaar. En natuurlijk leent ons zonnige terras zich uitstekend voor een zakelijke lunch.

BW Rest Kids
icon-example

Kids

De achtergrond van het vliegveld en de landingsbaan spreekt kinderen tot de verbeelding. Kinderen kunnen met koptelefoons het vliegverkeer beluisteren en tegelijkertijd het vliegtuig zien landen of opstijgen. Hapjes en drankjes worden voor ze geserveerd en als klap op de vuurpijl is daar nog de perfecte speeltuin!

BW Rest Events
icon-example

Events

Met enige regelmaat organiseren wij leuke events in ons restaurant. Van Lazy Sundays tot Summer BBQ’s, van Kerst tot Pasen, er is altijd iets te beleven in de Brasserie. Hou onze Facebookpagina in de gaten , of schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de komende activiteiten.

BW Rest Parkeren-1
icon-example

Parkeren

Met maar liefst 120 vrije parkeerplaatsen staat u altijd dichtbij. De eerste twee uur parkeert u gratis! Komt u met de (elektrische) fiets, u bent welkom! Oplaadpunten voor elektrische fietsen dienen u van gemak. Overigens is de parkeerplaats gesloten buiten openingstijden van de Brasserie. Voor touringcars is er een speciale parkeergelegenheid.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook